trött

Okej...då har vi bott i en resväska i en månad snart och jag är mäkta trött på det nu. F har jobb och jag gör ingenting!! Jag dräller härhemma med hans föräldrar som jag inte kan kommunicera ett dyft med, försöker med teckenspråk men... och jag har det allmänt väldigt tråkigt. Vädret har varit sådär denna veckan så brännan e ju nästan borta. Jag bara väntar på saker hela tiden såsom grekiskan(börjar snart förhoppnv.), balett, egen lägenhet och så måste jag hitta ett piano som jag kan spela på annars mår jag inge bra. BLÄ BLÄ BLÄ vad jag ordkräker nu men jag e så RASTLÖS o IRRITERAD and (it´s that time of the month:/)!!!!!!
Vill orba alla mina vänner hit så vi kan dricka vin och skvallra!!
Har ingen aning om jag kommer trivas här eller inte, det återstår att se. F är iaf det bästa som hänt mig, inser här hur mycket han betyder för mig, den finaste man kan ha. Alltid så mån och fin mot mig.

Zoi

&quoVi har alltså då hittat en fantastisk liten hund som någon bara övergett i bergen. Har varit hos veterinären med henne och hon är frisk som en nötkärna men fått vaccinationer, hon är ungefär 1 år och sååå gosig och smart,hon kan redan 2 språk hih

Hon har blivit klippt lite konstigt men när det växer ut kommer hon se ut som ett litet moln=)

RSS 2.0