Födelsedagfirande på restaurang

Nu drar vi på födelsedagsmiddag för Mirto, tjohopp=)

Helg capture

Bilder från helgen
Plutten
Mitt fredagsmys
Våffla på torget
Babes på platia
Plutten
Klippte av jeans till F, blev väldigt snyggt tyckte jag
Blekfis Janna, men är på gång med att styra upp ngn form av bränna(oftast tomatfärg blir det)=)
Såhär låg pluttsan i 2 timmar efter en minst sagt aktiv dag på playan=))

LOVE DAY

Igår hade vi loveday, den dagen innebär bara kärlek inget bråk och man uppmärksammar den andre lite extra. Vi hade en mysig dag på stranden (badade för första ggr=)), under tiden puttrade vår middag i lerkruka i ugnen.Vi kom hem och  När vi ätit var det chill och dusch sen åkte vi ner till stan, satte oss på torget och åt bigsize våffla med nutella och glass. Bebben gillar loveday....då får han/hon massa gott i maggen=)

Nytt

Behövde basplagg då det fick bli lite tråkshoppping, exempelvis:
En tunn lite oversized tisha från HM
Shorts fr Zara
Visar de andra plaggen senare

Meltdown

Igår fick jag värsta utbrottet eller snarare sammabrott. Jag har sån sjuk hemlängtan emellanåt, jag dör. Vill inte tänka att jag ska bo i Grekland för alltid för då får jag allvarligt panik!! Det är dags för en tripp t Sverige och den 29:e juni flyger jag med ett stort leende på läpparna fr Greece kl 03.00 på natten. Läääängtar efter alla mina finaste vänner därhemma Erika, Helena, Josefine,Maria, syster yster, har grillträff mina fina norgevapendragare Anna och Tobbe...ååååå längtar! O såklart min underbara familj, ska träffa min brors flickvän/sambo för första ggr, spännande=)!!

Aten

Imorse kl 7.30 brummade vi iväg till aten för att först undersökas på sjukhus och därefter bli lite historiska och besöka Akropolis och såklart lite shopping efter det (blev bara kläder t mig dock). Avrundade dagen på Applebees där vi käkade megaburgare. Här kommer lite bildbevis.
Oj...tonfisksalladen fr igår
Sjukhus giftshop, F ville köpa giraff för 75 eur
B-friend uppställd
Sjukhuset
HAha..så går det när man ber mig posa, så misslyckad
Så kan man oxå parkera faktiskt
Teaterna "Irothio" vid Akropolis
Akropolis
Jag tog med akropolis i fickan, kan va bra o ha.
JAg(fjant) utanför museum
Applebees och min finaste
Hungrig och glatt ovetandes hur illa jag kommer må om exakt 15 min
Spektaklet.(burgaren va minst 2,5 cm tjock, ljuger ej)
Ångerfull
Shoppade lite oxå ju, det får ni se imörrn
Nu ska jag hoppa in i duschen!!!
See ya!

Min underbara MAN

Ursäkta röran på första bilden, så ser det alltså INTE ut nu=)

Måndag

VAknade 11.30 idag, försökte få liv i min man som va stendöd, han jobbade till 03.30 igårnatt. Men efter en timme släpade han sig ur sängen och vi drog ner till platia(torget) för brunch=). Det blev feta/salami omelett, youghurt med bärsås, härligt bröd med apelsinmarmelad och tigerkaka...och koffeinfritt kaffe+juice. Smakade gött i kistan. Gick en sväng med Zoi. Kl 17 drog jag iväg till skolan för lektion men den va inställd så jag, Danielle och Anthony drog o haffade en fika ist. När jag kom hem hade min söta fina älskling städat och moppat hela lägenheten. Vilken pojkvän va?!=) Nu blir det tonfisksallad och därefter the final episode på LOST...ever!!!! Spännande!!!

Svetten rinner

Shit vad jag INTE rekommenderar att springa i 33 grader, fy fader va varmt!!!!Men gött när man känner att det bränner.
Jag har gått upp 3 kg vilket jag inte förstår eg, kräktes och mådde illa ett tag där ju men jaja...inget mig emot, har ju trots allt det finaste som finns i magen så vem bryr sig om det...MEN, jag tänker va sund och motionera regelbundet from nu! Tänker inte fläbba runt som en val, blir ju en vanvettig pärs att gå ner de kilona sen. Min plan är att göra som Linda Rosing, köpa ett gåband efter förlossningen och springa som en galning på det när bebben sover=)Perfa!!!
Blev inget Aten igår, vi åker på tisdag ist. Ska göra en undersökning där. Passar även på då att besöka akropolis (har inte varit där innan) ÄTA THAIMAT YEA! shoppa och gå på bio, blir nog en kanondag håper jeg.
Ska försöka lägga in mer bilder på omnejd och dylikt. På tisdag blir det nog massa bilder=)
Nu blir det cougartown!!!

Till dig erika

dgjkfjkjkgdj

Såhär

ser man ut efter 4 timmars inmatning av grekisk grammatik!!

FAN GREEEKLAND!!!

Nu e jag fanimej FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!!!!!! Inte nog med att det skulle ta sån jevvla tid att få ta alla blodprover som jag skulle göra, nej nu har de inte tagit det prov som e det viktigaste typ, för min sköldkörtel!!!!!!!! Är dödsviktigt att jag får rätt dos på min medicin så att vår bebbe inte får hjärnskador men nu vill de tydligen inte erkänna sitt misstag och i rappet göra nya prover!!!!! FY FAN  FÖR STATLIGA SJUKHUS HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åh, vad jag saknar Sverige i såna här lägen. Fittkukgrekland!!!!!
Annars mår jag bra

Klippt mitt hår

En liten ny hairdo=)
Allt gick finfint hos läkaren. Min bebbe mår bra och ser jättefin ut. Han sov först när vi tittade till honom men sen vakande han och simmade runt, alltså helt sjuk känsla...började nästan gråta...bölröv som jag e. Vi kunde se två kulor som kanske kanske var testiklar, en liten pojke=) men bara kanske.

Iväg..

Nu bär det iväg till miss gynekolog (min doktor här i N). Äntligen har vi hittat en läkare som är fantastiskt duktig och kan prata flytande engelska.  HAr massa frågor som ska bli spännande att få svar på. MAgen har inte börjat växa än direkt men känner mig som en stoppad korv, känner mig inte alls sexig.
Jag känner ett sånt sug av att köpa grejer till min bebis som gottar sig i maggen, små söta kläder och det tänker jag göra i Aten på lördag när vi åker dit så det så!! Skiter i om det är för tidigt eller inte, kan faktiskt inte hålla mig=)
Tackar för alla tips jag nånsin kan få om graviditet och dylikt=)!!!
Ciao!!

Bilder från helgen

Gjorde en roadtrip ut på landet i söndags och hälsade på F:s mor och farföräldrar för att berätta den stora nyheten. Här kommer lite bilder
Det här är iofs i Nafplio, hit brukar jag gå och sola om jag är ensam. Det är den närmsta stranden.
Precis innan avresa, zoi fick ju såklart följa med=)
Såhär kan det se ut mitt på landet. De letar efter vägskylt "Nasaret" hehe
Här är F:s morfars hus uppe på takterassen. Han bor i en mysig fiskeby.
Och så hem igen

ska bli mamma!

Det är så sjukt! Ibland kommer det stunder då man bara typ "Shit, ska JAG bli mamma"? Men jag känner oxå att efter varje dag som går mognar tanken och känner redan hur kroppen börjar ställa in sig på mommymode=) Overkligt dock att man lagar en lilltoll därinne, en liten människa liksom!!!
Är i vecka 12 nu och jag är lite confused om jag ska göra det här testen för downsyndrom och nackspalt, det sägs ju att risken är minimal när man är ung att barnet ska ha downsyndrom och testet innebär väl att de sticker en nål i magen och tar prov på fostervattnet?! Det vill inte jag!
För övrigt har illamåendet och kräkningarna gått över nästan helt. Nu är jag bara råtrött hela tiden och känner mig uppsvälld och tjöck. Vet inte om jag gått upp och hur mycket isf, ska till läkaren den här veckan.
Åker hem till Svedala 29:e juni och stannar t den 16:juli, ska bli KANONHÄRLIGT!!!!!!!
Med det säger jag tjillevippen

RSS 2.0