Eufori

Rubriken beskriver mitt sinnestillstånd just nu. HAr kommit hem från en fantastisk morgon vid havet, nästan inget folk,simma i klarblått ljummet vatten som är helt stilla. LJuva morgon!!! Blir nog så i fortsättningen, morgonbad wooohoo=) Träffade ett väldigt trevligt äldre par som jag snickesnackade med, det blev blandad språk-kompott, grekiska/engelska, grekiska är roligt!
Bilder tagna m i-phone (beklagar kvalitén)
Lyckas tyvärr inte fånga den riktiga vyn
No people
my umbrella
Ber om ursäkt för min ludna mage, det kom visst på köpet med Mio

raderad

Gårdagen är raderad från mitt minne. Usch vilken pissig dag! Måste va värmen som påverkar mig så jäkla negativt asså. Yr, illamående och grinig som fan, längtar tills vi ska åka till svala Sverige. Tack ni som kommenterar så fint, jag blir varm i hjärtat. En eloge till min fina sambo som får mig och skratta och tar hand om mig när allt känns skit och mögigt, jag älskar dig underbara man! Alla mina fina vänner hemma i Sverige, aj lav jo så mycket, längtar efter er!!!!
Nästa vecka packar vi ihop vårt hem och flyttar in t svärföräldrarna den sista tiden i Nafplio, känns lite vemodigt måste jag erkänna, har hänt en del spännande drama i den här lägenheten=) Nu ska jag hotta mig själv i säng och läsa lite preggebok=)) Behöver tips på var man kan köpa typ  "mitt första år"  böcker, där man kan skriva till sin bebis och sätta in bilder m.m, det vill jag gärna införskaffa.
Godnatten!!

4 h

Vaknade kl 04.00 imorse av att jag var kissnödig. Det var nog f.ö 157:e gången jag var uppe just för det ändamålet...anyways, efter den här lilla pausen började vår dansanta bebbe kuta runt i magen som aldrig förr vilket resulterade i nonsleeping mode för mig. Jag satte mig vid datorn, kollade true blood, massa mammabloggar som jag är helt besatt av nuförtiden, surfade runt på sidor som berättar vad man ska införskaffa sig innan knytet kommer ut. Jag satt från 04-10 på morgonkvisten och nästan hela tiden gymnastiserade han därinne, kul med en så aktiv unge i magen, värre när han börjar gå. Kissepauserna är lite jobbiga, kissar heeeeeela tiden, hjälper inte att man måste dricka massa vatten i det här varma klimatet heller.
Jag är förresten lite orolig, är detta ett dåligt tecken? Idag åt vi lunch hos svärföräldrarna som hade besök av sin kusin och hennes barnbarn på 1,5 år, ja, han va väl gullig och så men jag kände liksom INGA moderskänslor alls! Är det nåt fel? Jag kanske blir sån som stöter ifrån sig sitt barn...usch, peppar peppar!! Min ursäkt är att det va 100 grader i lghtn och jag hade magknip OCH att jag bara sovit 4 timmar. En dålig dag helt enkelt men det kan man ju inte skylla på sen. Aaaah, yrhöna, nu ska jag sluta skriva.

playa del karathona

skön dag på stranden idag, massa simmande i det varma vatttnet

agua

Har varit väldigt varmt idag så jag har hållit min vän Iris tätt intill mig hela dagen, bäst är det när hon är iskall.

fattar inte...

...hur man lägger widgeten vid sidan om inläggen. kan någon?

,,,


HAHAHAHAHAHAHAHA

Den här bilden är så jävla rolig!!!! Kolla syrran uppe mellan oss, Maria i sitt essä=))


bäbis

För en vecka sen ung for vi å shoppade med Marina, F:s mamma. Hon ville köpa grejer till sin sonson=) de är helt galna här i Grekland när det kommer till barnbarn. Haha...kommer ihåg när vi berättade för henne att hon skulle bli farmor, det var glädjetjut och tårar som kunde höras ända till Sverige. Sedan den dagen har det varit ett himla daltande med mig, men jag ska inte ljuga, det e rätt så härligt=) Min mamma och pappa är ju såklart superduperglada oxå men kanske en aning mer sansade haha. Det är fantastiskt roligt med olika kulturer!!!
Här e lite vad vi fick t Mio iaf, enligt MArina är detta bara början=)
Det är 3 filtar, badlakan, massa bodies, strumpor, 3 st lakan och örngott, haklappar, kudde, pyjamaser, mössa, hmmm det va nog det hele=)

eveningstroll in Nafplio


V. 26

Okej, börjar närma sig sista trimestern...herregud vad snabbt det går! 1 månad kvar i Grekland sen blir dt flytt hem t Sverige. Känns lite konstigt att vi ska lämna Nafplio, det är mycket som jag kommer att sakna...anyway...f.ö mår jag ganska bra, känner mig ganska mycket mer klumpig nu än för nån vecka sen. Ska bli intressant och se vad jag väger nästa gång vi ska t läkar´n. Bölar fortf för minsta lilla grej, är hyperblödig. Sparkar gör han fortf massa, om han en dag mot förmodan inte gör det blir jag superorolig och kokar ihop massa ovett i skallen men blir lugn när lillkillen rör på sig igen. Jag drömmer helt bisarra drömmar om bebisar, förlossning varje natt, det är lite jobbigt. Oroskänslor eller? Ni som är gravida, drömmer ni oxå konstigt?

BRÖLLOP!!!

Nu drar vi på weddingcelebration=)) Ska bli kul, Dani och Ioannis gifter sig...spännande spännande=) JAg återkommer med bilder förhoppningsvis. Jag är skithungrig så jag hoppas det blir smaskig mat.

Stuff

Igår var vi på shoppingspree med Mios farmor Marina och hon köpte massvis med grejer till vår lille kicker. Nu har vi fått jättemycket av våra generösa föräldrar och vi är så tacksamma=). Bilder kommer när jag får rätt på min i-lur. Gud vad shopping är roligt! Det spelar liksom eg ingen roll vad man handlar, det är adrenalin och bränna cash.

Vaken m tuppa

Börjat öppna di blå väldigt tidigt om morgonkvisten.  Beror det på understimulans eller? Men vadå, jag e ju på stranden varje dag och undervisar svenska 3 tim i veckan...hallå, räcker inte det?!
GUUD, jag behöver verkligen någon/t hobby lr arbete...studier?...börjar bli sorgligt det här.
FYI, sannolikheten att vi flyttar hem t Sverige i okt är mer än liten.....Wooooopie=)))

Gegg

Jag är ingen fröjd för omgivningen för tillfället. Jag är en gnällig överhettad bitch med 7 kg övervikt, jag vill gärna slå någon men vill inte gärna sitta i finkan. Det enda som gör mig lycklig just nu är AC och det har vi inte i detta skithus och jag tänker fan inte hänga i F.s föräldrars lägenhet dagarna i ända. HAr precis tagit en kalldusch, sitter och äter jordnötter och framför mig  har jag en fläkt från år 1432 som blåser varmfluft på mig....livet är ljuvligt!

Week 25 (imorg)


Brööööd!!!

Alltså, alla frågar mig om jag fått graviditetsdille på nån mat och jag har funderat och funderat men har inte haft nån sådär jättecravings på nåt. Men det har jag ju visst det....BRÖÖÖÖÖÖÖD!!!!!!!! Typ i alla former, helst med smör på. Det bästa är en saftig nybakad bulle med philadelphiaost och kalkon, oh herre min ge, nu blev jag apsugen!!!
Ses!!

Hmm

Vaknade 11.30 idag, skönt! Det är fortf lika varmt idag men jag och vovvsing tog morgonpromenad t affären och köpte lite frukost. Stackars Zoi, hon är helt utmattad av det heta vädret, vi duschar henne och hennes tassar med jämna mellanrum. F är på jobb så nu ska jag titta på danska hollywoodfruar.
Förresten, mötet med tjejen igår turned into a lesson så nu kör vi 3 timmar i veckan svensklektioner 15 eur i timmen HA!!! SMACK på den!!

Undervisa

Ikväll ska jag träffa en tjej som vill lära sig svenska. Hon flyttar till Sverige om en månad!!Hur fan lär man ut svenska till någon på en månad?! Aja, det får gå. Lite alfabet och lite vardagsfraser så blir det bra=)!!
Annars har det varit en melllow dag med sol och bad som vanligt.F är ledig idag så vi vaknade tillsammans och myste med Mio länge innan vi steg upp. Det är bara så jivvla varmt!!! Kan inte säga det tillräckligt många gånger.
Har börjat få jättemycket halsbränna, läste att det är graviditetssymptom. Men vad gör man åt det? Utan några kemiska hjälpmedel. Har provat äta youghurt och det lindrade kanske lite men nu e det igång igen. Tips?

49 grader visar termometern

Jag tillbringar dagen hos F:s föräldrar som tack gode gud har AC!!!!!! F jobbar stackaren, han smälter ju kanske bort "peppar peppar". Ingen strand idag bara AC!!!!!! I´m so happy happy that ac exists=)

Bulan


Filmtajm

Jag har precis sett den här
En mysig feelgood film, om man e sugen på lite trevlig romantik. Jag älskar såna här filmer!
Nu myser jag och zoi

Summersong

Den här spelas varje dag när vi ligger i solstolarna och tittar ut över klarblått poolhav=) Jag älskar den!

Vi har ju...

...köpt den här oxå=)!!
Där ska vår plutt snutta sött=) Åååå vi längtar efter dig älskade plutt!!!!

Vagn

Vi har då köpt denna vagn!! Mycket fin tyckte vi och prisvärd. Man fick liggdel, bilbarnstol och sittvagn i ett paket=) Super! Skön att köra oxå.

Gulasch party=)

Vi va ju på gulaschparty för nån vecka sen, här kommer lite bilder fr den kvällen:
F, jag, Anthony och Georgia
Ioannis, F, jag, anthony och georgia
Bride and Groom=) Dani och Ioannis

Tea-Party

Igår var jag på tea-party i en helt fantastisk lägenhet med 2 fina tjejkompisar, Dani och Fae. Vi drack inte te (för varmt) utan det blev iskall juice och en massa babbel. Dani gifter sig den 22:a augusti och det ska bli väldigt roligt att få närvara på brölloppet. Här kommer lite bilder på lghtn men bilderna gör inte den rättvisa.
Ovanvåningen med matsal, vardagsrum, kök och badrum
Dani in the livingroom
Liten balkong på samma våning
Badrum
Takterassen
Fick aldrig tillfälle att gå ner på första våningen och fota vilket var synd.
Skulle gärna bo i denna våning=)

Gravid-status

Jag börjar må riktigt dåligt av värmen, svettas som en badboll och blir yr lätt. Har också börjat få kramp i vaderna om nätterna, det gör så freakin ont, jag skriker precis som någon försöker ta mitt liv och F masserar febrilt för att få bort det. Halsbrännan har börjat komma oxå och sen har jag fått nåt skit i magen nu. Det är alltså ingen dans på rosor för tillfället men åh vad man blir varm i hjärtat när man känner hur vår son leker inne i magen. Det är värt all halsbränna, kramp, virus i magen och mycket mer! Nu kan man till och med se hur magen utbuktas när Mio sparkar=) F såg det för första gången igår och blev helt till sig haha. Mitt enda önskemål nu är att temeraturen sjunker 10 grader, kan nån fixa det?
Btw, saknar all mina fina vänner därhemma, me love you long tajm!!!!!

Saknar

Vaknade för ett tag sen och tänkte gå ut t min syster i soffan men det var tomt i soffan!! Paff!! Hon har ju åkt heeem=((( Saknar henne så, min lilla fis. Stranden är inte densamma utan dig Maria!

Min magge v.24

Bulan

Sista dagen

Maria åkte hem igårnatt. Vi hade en mysig sista dag och kväll. Vi spenderade hela dagenpå stranden sen åt vi goood club sandwich på torget. Vi åkte hem mättaoch belåtna för att äta lite efterrätt=)) och spela kort på balkongen. Vi förevigade denna kväll med photobooth, here we go:
Såhär kan det se ut när man plötsligt inser att man är jättebajsig.
Skratt skratt
Puss...eller?
poltergeist

Matvrak

Kom hem från stranden och började laga hemgjorda burgare med pommes och nu trycker jag såna här. Finns det ngn botten eller?! Jag börjar undra!


Pics


Mörrn era bönor=)!

HAr varit ute på morgonrundan m trollet=) Nu ska vi käka frullebulle!! Det är skitvarmt men vi mår ganska bra, Mio sparkar som en annan dåre nuförtiden, det är mysigt!! Vi längtar efter honom!!

Flippies

New shoes!!!!

min...

...älskade pojkvän har varit rökfri i 2 veckor och ni som känner F fattar vilken bedrift det är.GRATTIS TILL DIG ÄLSKLING!! Du är bäst!!!

Morning

Vaknade för ett tag sen. Alla andra sover, ska snart väcka dem för jag vill t stranden. Först blir det frulle, peanutbutter and jelly sandwiches....,mmmums. Idag är det jättejättevarmt, har redan fått duscha iskallt 2 ggr, det är helt sjukt! MÅÅSTE BAADA=)!!!STRAAND!!!
Imorgon går jag in i v. 23, tiden går så fort...hinner inte med. Jag är hyperkänslig i detta stadiet, gråter för ingenting, går i väldigt djupa tankar ibland men allting löser sig alltid, eller hur=S?! Näpp, nu e jag hungrig!!!
SES!

Gulasch party=)

Nu ska jag och F på ungersk kväll hos våra grek/ungerska vänner, Giannis och Daniella. Anthony och hans fru kommer oxå vara där, blir nog trevligt men kort kväll, vågar inte lämna syrran ensam för länge. Jag är ärrad från den skrämmande upplevelsen för 2 dagar sen trots att hon mår mycket mycket bättre. Hon vill stanna hemma och titta på film och mysa=)
Kvällens outfit:
Halsband: HM
Linne: Tiger
Shorts: HM

vill inte

Jag trivs bra i sängen idag, är seg i bollen och mår lite illa. värmen gör sig mer och mer påtaglig nu. Börjar bli riktigt jobbigt! Jag ska ligga kvar i sängen och mysa m Mio o vovvsing lite till. F jobbar o syrran sover.

RSS 2.0