KaBoom!!

Så var bomben släppt. Har hänt nånting stort!! Kan inte berätta än=)


...


kan...

...inte sova! För mycket i mitt huvud!!!!! Hjälp!

Groceryshopping

Nu ska vi åka och köpa nåt gott att laga till ikväll. Några ideér på vad man kan göra?
Lasagne kanske?

Godmorgon

Väntar på att föräldrarna ska dyka upp=) Sålänge myser jag med min molnboll

Jobberbjudande

Det är nämligen så att jag ska bli bildretuscherare åt 2 fotografer, jävligt kul måste jag säga och så får jag väldigt skapligt betalt oxå. Efter påsk bär det av till Korinth för att träffa mina arbetsgivare och gå igenom upplägget=)) Kan bli bra det här.
På måndag kommer mamma och pappa hit och de har med sig svenskt gottis, underbart! De har även med sig en del av vad jag shoppat via nätet så det blir trippelfudge monday next week=)
Ska bli väldigt roligt att ha päronen slaggandes här en vecka =P Hoppas bara att solen är närvarande också så vi kan njuta av Nafplio och dess omnejd till fullo. Har i åtanke att dra med dom på en dagssegling till olika öar dvs Poros, Hydra och (Spetses?) Kan nog bli himla gött.
Go´kväll allesamman

GOOOOODIS!!!!

Saknar=(
JUst nu lever jag på det här när jag e sugen

Lördag

Igårkväll blev det lite småmys med Nadine och Sabine, 2 superhärliga tjejer från Österrike. Vi satt på F:s uteservering och drack lite öl och vin. Mycket skratt och snack om ditten och datten. HAha..Sabine är inte så hej på engelska så när hon skulle berätta om när hon va pregnant (gravid) blev det ist: "When I was in prison..." haha, kan stämma rätt bra eller hur? Prison for 18 years=)
Idag har F och jag ätit brunch ute i solsken, hur mysigt som helst. Ikväll ska jag och Zoi mysa med film om inget annat dyker upp så att säga=)
Ha det!

Shopping online


Här e lite av vad jag shoppat, allt e från HM för de e ju så bra=)

YES!!!!!!

JAg har äntligen köpt en väska. Köper nästan aldrig väskor även fast jag älskar dom. Blir så kräsen när jag väl bestämt mig för att införskaffa mig och går alltid hem tomhänt. Men hör o häpna, IDAG mina kära vänner har jag gjort det!! O här e den! Fin eller ful?
JAg gillade den iaf och den e ju "nudefärgad" som tydligen ska va så inne nu=)) Yeej för det

Stuff is happening

Guuud, jag har en såå fruktansvärt bra affärsidé som hade funkat KANON här i Nafplio. Håller på med massa research idag och skriver på konceptförslag. Snart blir det att kontakta viktiga människor=) HIhi, hoppas hoppas det går i hamn.
Shit, måste plugga grekiska också, har prov imorgon=) Ska nog gå bra, har rätt go koll på´t.
+det här e ju nästan det bästa! De ska bygga ett köpcentrum i Nafplio WIIIIIIIIIIIII, jag tror att Zara kommer hit. Shoppa shoppa shoppa!!!!Åh nu slipper jag ha ångest över att vi inte åker in till Aten så ofta för nu kommer butikerna hiiiit och jag kan befinna mig i shopping heaven varje dag.
HAr även kontaktat ett band som behöver en female vocalist and keybordist=) Får se vart det leder, hade varit roligt om det utvecklats till nåt.

Alice i underlandet

Blev bio igår ist. Filmen var okej, mest för att jag e kär i "Deppan", han e så jäkla bra. The subtitles va ju på grekiska och det var ganska svår engelska så det var lite småtufft att hänga med i snacket. Men i det stora hela var den absolut coolt gjord. Häftiga animeringar, lite vitsigt och charmigt. Den får 3 grekiska sallader av 5 möjliga.=P
På tal om något helt annat, inatt drömde jag att F var otrogen och drömmen var så himla verklig och jag vaknade med gråten i halsen och va skitsur på F. Insåg efter en stund att det var en dröm och drog en lättnads suck men har haft en märklig känsla hela dagen...usch o tvi! Här e vi=)
Sommar -08
Pussa maj dååå!!!!
2 år sen
Haha, ett stycke näsa
Min fina fina älskling
Love you


Lunch

Nu kommer F snart hem och strax därefter blir det lunch hos hans föräldrar.
Såhär ser jag ut idag.

Internationella Kvinnodagen

Grattis alla kvinnor ute i världen. Det är så sjukt att i ett så pass utvecklat land som Sverige har kvinnor bara haft rösträtt i 100 år. 100 år!! Det är ju skitlite med tanke på hur länge vi levt på denna jord tillsammans med män.


Här e några kvinnoer jag tycker e coola=)

 

Astrid o Pippi (alltså ett mer lysnade geni än astrid finns dt få av)

 

Oprah Winfrey

Gudrun Schyman (feminist och politiker)

Även om jag inte är helt enig med hennes politiska åsikter tycker det här är en kvinna med krut i.


Ja...ett litet axplock av balla women=)


En sockerdricke te!!! (rubrik tillägnad maria johnsson)

Vaknar till ännu en grå dag, rätt skönt faktiskt. Man får sån ångest och press på sig att göra massa saker när det är soligt. Nu kan jag slappna av och chillbilla. Jag har fortfarande inte återhämtat mig från lördagsaktivieterna, är såsig i huvudet och slö i kroppa.
Jag har varit ute med vovvis och nu funderar jag på om jag ska äta eller inte. Troligen inte!
På onsdag blir det bio "alice i underlandet" heter den så? Blev plötsligt osäker, whatever...ska bli kul iaf. Vill se den i 3D men det har de tydligen bara i Aten=( o vi vill inte köra 2,5 timmar för att se bio eller rättare sagt F e inte så sugen på det men det är okej. Jag får väl titta på vanlig tråkig duk=P
Idag ska vi käka lunch hos svärföräldrarna.
Hehe, ganska sliten va?!

NU!!!

Ska jag beställa pizza och bara drälla hela dagen. Det regnar och är grått ute...perfekt väder för att "slicka sår" hehe
MUMSFILIBABBA!!

Hohoho!!!

Alltså vilken kväll!! Hade riktigt riktigt roligt. We went out with a mission and we did it=)) Vi lyckades få grekerna att dansa hahaha...så himla kul. Mot slutet va jag iofs tvungen att inse att jag fått i mig one too many om man säger. För att sammanfatta: Bra musik, riktigt sköna människor och in i helvetes mycket dans=)))
Nadine haha
Tyvärr har jag inga bilder från klubbarna, glömmer alltid att ta kort ute.

nyduschad

Precis duschat och fönat håret, ska ta ett glas vin innan jag fortsätter min förvandling till ett mer skapligt yttre=)

Hylla Skype!!!!

Nu har jag precis avslutat ett litet "förfest" samtal med min älskade vän Erika. Vi satte igång våra webcams o skålade för att Erika är snudd på att bli mensa brud hihi!!! Önskar vi kunde skåla IRL gumman!!!
Här är vi i full gång på Cardan skulle jag tro=)
Nu ska jag göra mig iordning!
Tjillevipp

Wihoooo

Ikväll blir det drinkar och dans!! Det ser vi verkligen fram emot, va hur längesen somhelst jag va ute och dansade. Sen att grekerna inte är så dansanta av sig skiter jag i, jag ska rocka dansgolvet ikv om det så bara e jag som dansar. Det är jag och Nadine som slår klackaskorna i taket, kommer bli RÖÖJJ=)!! Haha=P nää...men kommer nog bli kul.
Önskar att mina älsklingar Helena o Erika va här också dock(miss u guys=))

Freeeeeedag!!!!!!!!

Skont att det ar fredag, har massa planerat i helgen...NOOT. Fotis jobbar hela dagen idag och hela helgen sa jag ar pojkvanslos, vilket kan va ratt skont ibland men har i grekland e det ensamt. Ska iaf spela tennis med Nadine imorrn, bada e val halvtaskiga pa att spela sa kan nog bli lajbans. Kl ar 13.12 nu och jag har 1 timme och 48 min kvar pa min sa kallad arbetsdag. Dricker nes kaffe med getmjolk...smakar lite ull faktiskt.
Mina matvanor blir snarare samre an battre, igar at jag artor, en glass och en jakla bakelse...varfor liksom? Det ar precis som om att kroppen har bestamt sig for att se ut som en bulle. Min karaktar maste forbattras nagot tror jag.
Med det sagt sager jag tjillevippen!!

banaaaanas

tjopptjohej!!
precis kommit innanför dörr´n, ska på lektion om en halvtimme så jag äter den här för att få lite energy.
Önskar jag hade en redbull ist för fy fader va trött jag e idag!!
Tjingeling

....

Förresten var jag ute och sprang med Zoi innan och vi mötte en man med en schäfertik som han hade lös. Zoi va oxå lös. På håll såg jag shäfern smyga som en lejonhona på jakt och ett tu tre attackerade hon min stackars molnboll, jag vart helt chockis och zoi oxå, hon blev asrädd. Som tur var reagerade ägaren fort och drog bort hunden och bad om ursäkt. Ingen skada skedd men shit va rädd jag blev...jag kommer ihåg att jag tänkte 110 tankar på en millisekund. Vad skulle jag gjort utan min lilla tjej?

Alltså...

...jag förstår inte hur grekerna kan va så fruktansvärda mot djur. Saknar de empati, är det brist på utbildning? För mig är detta så in i bomben jobbigt att se, gör fysiskt ont i hjärtat på mig. 2 ex: I en lägenhetsbyggnad nära vårt hus har någon bestämt sig för att skaffa en valp. En supersöt liten schäfer...kan inte va mer än 8 v. Den stänger de ute på balkongen helt själv där den ylar och gråter och bara vill ha sällskap..stackars...jag hör honom/henne nu. Både igår och idag har den varit ute på balkongen och gråtit... Jag blir uppriktigt ledsen, jag vill  rädda stackars lilla valpen. Vad ska man med hund till om inte sällskap?? En hund behöver ju rastas också! Finns nog inte på kartan när det kommer till lilla schäfervalpen.
En annan historia: Nadine såg efter några vänners katter medan de åkte tillbaka till Österrike på semester, de bor granne med en gubbe som kommer från Aten och bor alltså i det är huset endast helger. Den är jävla gubben har införskaffat sig en valp som han har bunden med 0,5 m koppel utomhus, han har ingen mat ingen kärlek!!! Hur fan tänker man? Varför skaffa hund liksom?? Som tur va släppte Nadine honom lös och nu hänger han med några handra hundpolare och verkar må bra=) Där fick du gubbe!!!!!! Hoppas inte han skaffar en ny bara=(
Usch jag är så arg och ledsen!!!!!

pa jobbet

E pa jobbet, har trakigt sa jag skriver lite har da istallet.
Gardagen blev val lyckad, hade hoppats pa lite mer excitment fran F:s sida men det ar val man over lag. Simple minds sa att saga. Han blev val mattligt glad over harddisken, som jag uppfattade iaf.
Ibland e det javligt jobbigt och va sambo! Fan...kan ligga smutsiga kallingar och klader (HANS) overallt men han kan inte sjalvmant plocka upp et naha...JAAAG maste behova hoja min sammetslena rost och bli den ordentliga trakiga manniskan som sager att nu far du fan sluta bete dig!! Och den gamla godingen...dasslocket!!! Kan man bli mer tokig eller? Varenda himla forbenade gang e locket uppe...och varenda himla forbenade gang far han sig en radanga....lar man sig inte da tycker man? de kan val sitta o kissa dem med, eller? Hmm...
Nu ska jag aterga till mitt har!
Later

Födelsedag

Idag fyller mannen 27 år och jag har varit snäll flickvän och köpt en hårddisk som han velat ha i 100 år. Dyr va den huvale!!!! När han kommer hem från jobb ska jag överraska med en picknick med Frrranska baguetter, Brrrrieost lite vindruvor och vin såklart vid havet. Och där...överlämnar jag hårddisken=))) Fyndigt va?
Jag hoppas han kommer ihåg mitt slit till min födelsedag=P
Annars har jag det rätt gött nu, våren har kommit. Det är typ 20 grader och sol varje dag. Känns så sjukt att höra från vänner och familj att det snöar i sverige när det e så varmt här. Imorgon får jag mitt PIANO, Im so excited, GUD vad jag ska spela och sjunga, wiiiihooo vad glad jag är.
Ikväll ska jag på lektion i grekiska och sen kommer vänner över på middag och festligheter. En bra dag om inte annat=) O snart kommer min päron och hälsar på, ska bli kul=))Saknar mamsen och papsen=)
Pappa och mamma på besök sep-09
Längtar  till stekvärme

RSS 2.0