Jippi!!!!!!!!!!!!!

F har fått jobb=))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Im so happy, vi trodde nämligen att det skulle bli väldigt svårt att hitta jobb. han ska jobba på ett superfint kafe som barista. Detta innebär att vi snart slipper bo i en resväska också. I 3 veckor har vi haft en väska var med kläder att använda för att allt annat är nerpackat huller om buller, vet inte vart nånting är. I alla fall... Jag har på tok för lite kläder i den här himla väskan och det känns ju väldigt väldigt tråkigt så nu blir dresshopping=))))))!!!!!!! Vill ha tunna fladdriga mediterranian klänningar=) och hatt=)

Allting har klaffat jäkligt bra här än sålänge, jag har blivit beviljad a-kassa här i 3 månader så jag har tid på mig att lära mig språket och söka lite jobb i godan ro=) F har fått jobb inom en vecka på det stället han ville jobba på. Jag börjar med grekstudierna på måndag med en fantastisk lärare och hans flickvän. Blir nog bra det här!

Ses!

Nu har...

...vi snart varit här en vecka och i början kändes det väldigt konstigt och jag har varit väldigt nedstämd och negativ till allt. Nu dock, är det tok mycket bättre, vi träffar fotis vänner med flickvänner som är supertrevliga och nog kommer bli goa vänner=) Igår grillade vi tex med Thanos och hans flickvän Stella som är jättego, sen for vi till stranden med lite ouzo och öl och nattbadade, very nice=)

Saknar dock alla därhemma redan=( Helena och Erika, mina små gull, MÅSTE komma!!!!!!

Känns faktiskt som att jag kommer att trivas här, nu har f eventuellt fått jobb och det innebär flytt till egen lägenhet i detta område

Går ju för sören assakta och ladda upp bilder...nytt försök nu då...
nä, då provar vi en annan, på mannen som ska lära mig det grekiska språket
nääääääejj, det går inte, vad synd! 
Får komma bilder lite senare=)
Ha d gött



Roadtrip

Okej...puh, då va man framme i grekland. Startade från Sverige måndagmorgon den 17:e. Vi körde genom hela Tyskland(sov i Ingolstadt en natt), fortsatte genom brennerpasset ner till Venedig, Italy=)) 

När vi kom till Venedig va vi aptrötta och alla hotell var svindyra så vi kände oss lite uppgivna och va beredda på att sova i bilen. Vi satte oss på en liten uteservering och drack en öl (för att tänka lite klarare =P) vid en mysig kanal och ,hör och häpna, ser då ett litet hostel som visar sig vara ganska billigt=) Det klippte vi=)!!
 Det va ju kanske inte världen kvalite på rummet men det bryr man sig inte om när man är riktigt riktigt trött. Efter dusch och uppfräschning stack vi ut bland de små gatorna vid kanalerna och kände doften från mat av det italienska köket, ljuvligt=). Vi tog oss åter en öl på ett torg, det va gott, och sen käka vi på nåt hak. 
MEN...på vägen hem tar vi fel väg och irrar runt denna jävla labyrintstad med massa återvändsgränder och mög. Alla vi frågade fattade ju typ ingen engelska och förklarade fel väg. En sträcka som skullle tagit oss 5-10 min tog istället 1,5 timme och jag va så jäkla kissinödig och förbannad på Fotis för att all va ju hans fel haha!!
Till sist hittade vi hem och sov som stockar.

 Kl 14 nästa dag gick båten till Grekland. CP-varmt för det första och jag fick inte följa med Fotis i bilen när vi körde in i färjan så jag fick gå ombord alone i förväg, typ 1 miljon människor på båten, HUR SKA VI HITTA VARANDRA liksom tänkte jag. Jag är lite av en räddhare ibland i vissa situationer. Så jag satte mig på däck där det va ungefär 120 grader celsius och föreställde mig hur jag skulle klara mig helt själv en 24-timmars båtresa...jag skickade hysteriskt många sms till Fotis haha, gick ej att ringa. 
Givetvis 5-10 min senare kommer F, tror ni jag va lättad då elle=)?! Och lite dumförklarad hihi

Anyway....Dryg båtresa som in i heelskota, va framme i grekland nästa dag kl 12 och då skulle vi köra 6,5 h till...aahh, snacka om energikrävande, inte en blund hade vi sovit då på båten heller.

Nu e vi framme iaf=)
Här åker vi genom brennerpasset

Brennerpasset

Fotis nekar mig blommor i Venedig

På en bro i Venedig, trötta o jävliga, beredda på att sova i bilen


utsikt från uteservering=)


Läser på båten, väldigt obekvämt!
f på båten
såhär försökte vi sova på båten(gick sådär)


gomorron

Väldigt dålig uppkoppling här in the middle of åkern "åstorp". Allt e skitsegt så jag pallar inte sitta här o sega med bilder. Kommer senare! Idag har iaf jag och F varit i hbg, hämtat post, vilket inte va det roligaste, hade fått en räkning från Norgesom är från den tiden när jag bodde där -05. 2000 spänn ska jag betala!!!!SUG BALLE!!!!!!
Efter det for vi till arbetsförmedlingen, de skulle fylla i en blankett som är ansökan till a-kassa nere i grekland så jag får lite stålar därnere. Sen blev det kaffe i hamnen vilket va skönt och så men på tok för varmt, idag ska man ligga på stranden och steka och bada!!!! Just nu längtar jag till Greklands stränder med klarblått vatten och vita sandstränder=))) För övrigt är jag inte på bästa humör idag!!!

Digga Nicole

Chanel all the way, loves
Så snygg!!!!

Saknar

Ibland bara saknar jag min älskling sååå mycket, trots att det bara va några timmar sen vi sågs. Har hängt ihop i 2 år nu och det är klart att det inte alltid varit guld rosor och skogshallon men jag älskar  honom så innerligt, vi hör ihop. Det är så konstigt jag träffat mitt livs kärlek tusentals mil från Sverige på en ö-luffs semester med brorsan liksom. 2 dagar innan hemresa sa det klick mellan "F" och moi, sen vart det kört!!!!! Han flyttade till Sverige...för att prova på "svenne" livet och nu är det min tur att prova på "grekke" livet. Wiiiiii...mycket grekiska sallader pour moi sil vous plait!
Kissie=)
Love u my sweet babes
Loves
sexy faces=)) 

night snack

Good evening!! 
Blev så sjukt sugen på varm choklad och valnötter så jag gick ut i köket och vem sitter inte där som en ängel från ovan med ingredienserna på plats=)) Smilla kan man räkna med

Pappa va lika förvånad som jag över Smillas dolda talanger

Här e jag, nöjd och gla`med chokla



Mobbeblogg

Måste kolla om det går att mobbeblogga, jag e inte så bright när det kommer till teknik i alla lägen så det här blir intressant;) kan man få in en bild oxå måntro? Vi pröver! Nä, det gick ju såklart inte, får rådfråga Erika, hon kan ju allt sånt skit!

Baddräkt

Baddräkt som funkar som top också, eller?!

Lite fest, lite festival

Miss SnyggErika på sin födelsedag på Cardan

                                          
Discobrudar=)

 
Ooooo....vi har så roligt!!!!!!!!

Jag i Gina Trico klänning, loves it

Va hemma...

..hos sofie för nån dag sen som jag varit kompis med sen jag var 1,5 år hihi, vänskap som e huggen i sten=) Då fick hon också besök av ett par killar som precis skaffat pitbullvalpar...sååååååå söta så jag slänger in lite bilder=) 
Sussar i famnen


syster maria med "Jason"

ingen superskärpa men ack vad gulig valp, han va svanslös


Lite bilder från igår också
SÖTNOSAR


Mamma erika med bäbis

Fick en....

...skjorta av min syrra, rätt het får jag säga, diggar armarna=)

Praise Photobooth

HAha, brist på sysselsättning
Brist på sysselsättning

Salaam!

Man är ju ganska isolerad härute på "lannet", det enda man gör e typ vilar, är sååååååå rastlös så jag dör!!! Skönt att bo såhär när man e pensionär men nu in the prime of life skulle jag bli tokig! Behöver fart och fläkt, kunna ha tillgång till shopping, latte och MÄNNISKOR=)) 
idag, efter en kaffe och en cancerpåle drog jag på mig träningsmunderingen och sprang upp i skogen, måste säga att det var riktigt riktigt skönt, ibland känns det som man flyger fram. Kör ju hårt nu när playan i greece hägrar, kokta grönsaker, vit fisk och löpning varje dag...nu ska jag komma i form banne mig=)

Onsdag

Tjena tjena hallå!!!! 

Precis kommit hem från erika och hennes söta puttenuttiga hundar. Vi gick en liten runda och satte oss sen ner på en gräsplätt med the doggies och varsin ramlösa=)  Den nya lilla valpen e allt en vilding alltså, inte rädd för nån eller nåt haha! Nu är jag hemma igen hos päronen där jag och Fotis bor nu tills vi åker nästa fredag=) Börjar kännas i magen nu, tiden bara svischar förbi, får sån jäkla ångest men det ska bli riktigt spännande att åka. Behöver lite miljöombyte och sol och bad=)  Nog om det=)
Ikväll blir det tennis på bjärsan med syrran, need I say vem som kommer bli vinnare=)?! 




RSS 2.0